top of page
Privacyverklaring
AfbouwSchadeClaim

In deze privacyverklaring leest u alles wat voor u als deelnemer aan de groepsactie AfbouwSchadeClaim voor u van belang is, in verband met uw privacy en de bescherming van uw gegevens.

 

Wie is AfbouwSchadeClaim

Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim is een initiatief van de Vereniging Afbouwmedicatie.

 

Verantwoordelijke

Namens Vereniging Afbouwmedicatie / Stichting i.o. AfbouwschadeClaim​:

Pauline Dinkelberg

Driehoek 24,
7312 CP, Apeldoorn
E-mail:  afbouwschadeclaim@gmail.com


Wat doet Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim

Wij verzamelen klachten van mensen die menen schade te hebben ondervonden door verkeerd afbouwen van antidepressiva, slaap- en kalmeringsmiddelen, antipsychotica en  anti-epileptica en winnen juridisch advies in omtrent eventueel te nemen juridische stappen/het aanspannen van een collectieve rechtszaak.

 

Uw privacy

Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim zal uitsluitend geanonimiseerde klachten gebruiken als onderbouwing van een eventuele rechtszaak. Deze zijn nooit tot u als individu te herleiden. Uw naam zal op geen enkele manier worden vermeld of bekendgemaakt.

Persoonlijke gegevens

• Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim vraagt nooit om uw persoonsgegevens. Het e-mail adres dat wij ontvangen wanneer u een bericht stuurt naar Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim afbouwschadeclaim@gmail.com in verband met deelname aan onze collectieve rechtszaak wordt door ons in een afgeschermde omgeving bewaard.

 

• Uw e-mail adres en uw klacht wordt door ons bewaard zolang er wordt gewerkt aan een mogelijke collectieve rechtszaak. Na afronding van de rechtszaak worden uw gegevens verwijderd.

 

• Mocht u zich op een bepaald moment willen terugtrekken uit een eventuele collectieve rechtszaak, geef dat dan door aan afbouwschadeclaim@gmail.com en schrijver in de onderwerp regel: Beëindiging deelname AfbouwSchadeClaim. Al uw gegevens worden verwijderd.

Beveiliging

Onze website hosts maken gebruikt van SSL-encryptie voor veilig data verkeer op onze websites www.verenigingafbouwmedicatie.nl en www.vergoedingafbouwmedicatenu.nl

Financieel

Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim wordt gesponsord door de Vereniging Afbouwmedicatie. Er zijn geen partijen waaraan Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim cq. de Vereniging Afbouwmedicatie verplichtingen heeft, waardoor deze invloed zouden kunnen uitoefenen op de activiteiten van Stichting i.o. AfbouwSchadeClaim cq. de activiteiten van de Vereniging Afbouwmedicatie.

 

Klachten
Als u een klacht heeft over iets wat verband houdt met uw persoonsgegevens, neem dan alstublieft contact op met ons via afbouwschadeclaim@gmail.com. Wij doen onze uiterste best om het probleem te verhelpen.

Rechten
Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over de afwikkeling, dan kunt u een klacht indienen via de Autoriteit Persoonsgegevens https://autoriteitpersoonsgegevens.nl 

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, mail dan naar afbouwschadeclaim@gmail.com. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Indien u deelneemt aan de Actie AfbouwSchadeClaim verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden die zijn genoemd in deze privacyverklaring.

 

 

bottom of page