top of page
Dit gaat het worden...
Een mini depressie.. en dit gaat het dus niet worden;)

Starring: Gerda Ton

Omslag ZwartBoek. JPG.JPG
Zwart Boek bestellen

ZWART boek, Getuigenissen van een falend afbouwbeleid is momenteel uitverkocht. Op het ogenblik is de prijs van het boek helaas nog niet bekend. Wilt u een berichtje ontvangen wanneer het boek weer leverbaar is? Dan weet u zeker dat u niet achter het net vist.
 

Stuur een mail naar info@verenigingafbouwmedicatie.n

Verhaal insturen

ZWART boek gaat door met het verzamelen van ervaringsverhalen over afbouwen. Ook je verhaal delen? je bent welkom. Probeer je verhaal te vertellen in minder dan 500 woorden. Heb je daaraan niet genoeg, dan is 1000 het maximum. 

Mail je verhaal naar afbouwverhaal@outlook.com

Flyers petitie bestellen

Veel groepspraktijken van huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners staan ervoor open om een stapeltje in de wachtkamer neer te leggen. Een stapeltje van 30 flyers is voldoende. Vraag het gerust aan uw behandelaar of bij de receptie: nee heeft u, ja kunt u krijgen!

 

Flyers kun u bestellen via info@verenigingafbouwmedicatie.nl

df Voorkant flyer.JPG
logo_small.png
AfbouwMedicatieClaim

Vereniging Afbouwmedicatie werkt aan een collectieve rechtszaak waarbij mensen die  schade hebben opgelopen door het afbouwen van antidepressiva, slaap- en kalmeringsmiddelen, opiaten en antipsychotica gezamenlijk een vordering bij de rechter zal neerleggen.


Lees binnenkort meer over de plannen van AfbouwSchadeClaim.

bottom of page